Please wait...

Cum sa creați certificatul de autenticitate

  • Cum sa creați certificatul de autenticitate

Cum sa creați certificatul de autenticitate

Certificate de autenticitate pentru artiști, proprietari de galerii și profesioniști în artă

Cum să creați certificatul de autenticitate
Cum să creați certificatul de autenticitate
Imprimați evaluarea artistului
Artcertificat vă oferă un certificat de listare pentru doar 14,50 €

Achiziționarea de artă: certificatul de autenticitate este obligatoriu pentru a stabili că o operă este autentică și a fost produsă de artistul care o vinde. Pentru a fi valabil, trebuie să includă mai multe informații obligatorii.

Achiziționarea de artă: trebuie să furnizați cumpărătorului un certificat de autenticitate (chiar dacă acesta nu îl revendică) însoțit de factura de vânzare a operei dvs. (consultați sfaturile noastre cu privire la TVA aici: TVA pentru opera ta

Iată principalele puncte care trebuie găsite într-un certificat de autenticitate stabilit la achiziționarea unei opere de artă:

- Numele artistului
- Numerele profesionale (Maison des Artistes) s, AGESSA, SIRET, SIREN,…)
- O fotografie a operei
- Titlul
- Dimensiunile
- Tehnica și materialele utilizate
- Suportul
- Data creării
- Locația semnăturii
- Numărul de identificare pentru o lucrare dintr-o serie (pentru fotografii de exemplu): Exemplu „Lucrarea nr. 2 dintr-o serie de 30 de exemplare”
- Numărul de copii realizate dacă provine dintr-o ediție limitată
- Semnătura artistului (ștampilă oficială, amprentă digitală)
- data eliberării certificatului

Atenție: nu indicați niciodată prețul lucrării pe certificatul de autenticitate! Prețul trebuie să apară numai în factura dvs.

Acest certificat de autenticitate și informațiile conținute în acesta constituie dreptul de proprietate asupra operei.

Gata la [data emiterii]

semnăturii dvs.

Certificat de ARTA GRATUIT! *
Tipărește-ți singur certificatul de autenticitate!

ARTcertificate oferă artiștilor să își creeze singuri certificatul de autenticitate care le va însoți munca cu un serviciu de trasabilitate BONUS de cătreCod QR accesibil de pe telefonul mobil sau tabletă.

- Certificat de autenticitate în versiunea PDF în format 21x29,7 cm
* Dimensiune reglabilă pentru imprimare
* Diferite modele standard
* Diferite frontiere
* Cod QR, standard internațional
* Configurarea fontului
* Personalizarea avizului legal
* Trilingvă: franceză, Engleză, spaniolă
* Înregistrarea machetei
Este necesară semnătura solicitantului.

ÎNREGISTRARE GRATUITĂ
FORMARE RAPIDĂ
Certificatul ART a dezvoltat un sistem de aspect care permite oricărui specialist care nu este IT să își compună rapid și ușor certificatul de autenticitate.

NOU! Cod QR pentru trasabilitatea lucrărilor
- Toate certificatele de autenticitate au un Cod QR pentru a găsi cu ușurință lucrarea pe certificatul ART.
Codul QR este un standard internațional care ajută utilizatorii de smartphone-uri să acceseze informațiile mai ușor. Aplicațiile de citire gratuite, cum ar fi I-nigma sau NeoReader, permit acestor utilizatori să clipească aCod QR pentru a accesa instantaneu o pagină de internet dedicată lucrării.

LIBER! SIGURANȚA de a rămâne pe lucrare și certificatul de autenticitate
- SIGURUL Codul QR trebuie lipit pe lucrare și pe certificatul de autenticitate.
- Acest SECURE identifică și creează legătura dintre certificatul de autenticitate și activitatea acestuia.
- Acest serviciu este furnizat GRATUIT pentru orice achiziție a unui certificat de autenticitate.

LIBER! Certificat de artă CITARE
Certificatul de artă oferă un software analitic online care permite, datorită unui chestionar precis, să localizeze obiectiv un artist pe piața artei. Citatul oferă un indice pe centimetru liniar și un preț mediu care să permită evaluarea prețul de vânzare al operelor artistului . Se emite un certificat de ofertă pentru a furniza informații despre reputația artistului .

AVANTAJE ale calificării certificatului de artă.
- Fiecare artist are dreptul să aibă o COTARE cu privire la valoarea financiară a operelor sale.
- Acest citatpermite stabilirea PREȚURILOR DE VÂNZARE CONSTANȚE față de piață .
- Este o GARANȚIE pentru cumpărător în vederea dezvoltării artistului .
Certificatul de autenticitate


Atunci când vinde una dintre operele tale, pentru a fi mai profesionist și pentru a oferi toate garanțiile cumpărătorului tău, artistul trebuie să furnizeze un certificat de autenticitate. Un certificat de autenticitate este un document necesar pentru atribuirea unei lucrări.

Fără un certificat de autenticitate, este imposibil să evaluezi opera în funcție de proveniența sa sau să o asociezi cu un artist. Singura sa valoare depinde de mărimea sa, tehnica sa, materialele folosite și subiectul reprezentat.

Inscrie-te


Certificatul de autenticitate este cheia esențială a bunei vânzări a operelor dumneavoastră. Trebuie să furnizați cumpărătorului un certificat de autenticitate (chiar dacă acesta nu îl revendică) împreună cu factura de vânzare pentru munca dvs.

Fără un certificat de autenticitate nicio ușă nu poate funcționa; fără estimare, fără tranzacție. Certificatul de autenticitate este obligatoriu pentru a stabili că o operă este autentică și a fost produsă de artist.

Nicio recunoaștere într-un catalog justificată a valorii financiare a operei. Fără un certificat de autenticitate, este imposibil să se evalueze lucrarea, singura ei valoare depinde de mărimea sa, tehnica sa, materialele utilizate și subiectul reprezentat.

Ce este un certificat de autenticitate?

Un certificat de autenticitate este un document necesar pentru atribuirea unei opere de pictură, sculptură sau fotografie unui artist. Informații importante: o factură nu poate înlocui un certificat de autenticitate.

Valoarea unui certificat de autenticitate?

Valoarea unui certificat de autenticitate provine din notorietatea persoanei care îl scrie, atunci când acesta din urmă este recunoscut în momentul redactării certificatului de către toți profesioniștii, ca fiind cel mai competent pentru acest subiect sau pentru acest artist.

La ce se folosește un certificat de autenticitate?


Pentru colecționari, solicitarea și obținerea unui certificat de autenticitate vă permite să:

1. Stabiliți identitatea și autenticitatea operei de artă
2. Țineți evidența originii piesei achiziționate
3. evaluați rapid valoarea acestuia de-a lungul anilor, mai ales dacă artistul este sau devine partea
4. Pentru a garanta autenticitatea și valoarea acestuia în timpul revânzării

Pentru artiști, furnizarea unui certificat de autenticitate vă permite să:

5 Asigurați autenticitatea creației dvs.
6. Facilitați viitorul lucrării și identificarea acesteia
7. Oferiți un serviciu valoros cumpărătorilor dvs.
8. Obțineți credibilitate în comunitatea dvs.


Artcertificate Blockchain


Certificat blockchain


Artcertificate permite artiștilor și profesioniștilor să creeze și să înregistreze certificate de autenticitate care vor fi apoi integrate în Blockchain din rețeaua Ethereum. O opțiune specifică vă permite să transferați orice certificat de pe Blockchain cu un simplu „clic”.

Ce este: Artcertificate Blockchain?

Este un serviciu de înregistrare blockchain complet gestionat care facilitează crearea și gestionarea unei rețele scalabile blockchain și a tehnologiilor de registre distribuite aplicate certificatelor de autenticitate COA. Toți COA-urile pot fi înregistrate pe blockchain cu un singur clic și pot obține un certificat de autenticitate pe Artcertificate Blockchain (COABC).

Management descentralizat:
Un blockchain permite Artcertificate să efectueze certificate COA de înregistrări de autenticitate în care diferiții membri ai rețelei pot efectua verificări de autenticitate a registrului fără a fi nevoie să recurgă la o autoritate centrală de încredere (Control în afara Artcertificate). Fiecare parte, cunoscută ca membru, are un nod peer în rețea.

Artcertificate Blockchain acceptă un cadru blockchain de renume.

Ethereum este ideal pentru rețele blockchain foarte distribuite, unde transparența datelor tuturor membrilor este un factor important și permite tuturor participanților la rețea să verifice în mod independent activitatea unui utilizator între toți membrii. Ethereum face, de asemenea, posibilă aderarea la o rețea publică blockchain Ethereum.

Pro:
registrul este descentralizat și este gestionat de un blockchain Ethereum distribuit între membri. Controlul înregistrărilor este independent de Artcertificate. Înregistrarea COA se efectuează la cererea specifică a solicitantului.